Vestavěné skříně

Červen 9th, 2009

Vestavěné skříně ve vašem bytě

Stále větší nároky na prostor v moderních ale i starých bytech nutí jejich majitele řešit problém s úložným prostorem. Jedním z východisek jsou vestavěné skříně, které v sobě kloubí moderní prvky elegantních bytů a větší možnost využití míst, která by jinak ležela „ladem“. Vestavěné skříně v sobě navíc kloubí jednoduchost, velkou flexibilitu, nenápadnost a také nižší cenu než běžný nábytek pořizovaný do bytových prostor. Použité materiály, velikosti, způsoby provedení a uchycení, atraktivnost a mnoho dalších věcí, činí z vestavěné skříně prostor, který může mít pro váš byt velký potenciál jako úložiště věcí nebo i dekorace a stylový doplněk.

Jak vypadají vestavěné skříně

Vestavěné skříně jsou velice variabilní ve způsobu provedení a montáže, proto se hodí téměř do každého koutu, předělu nebo pokoje všeho bytu. Nejen úložný prostor, ale i krásný design a moderní vzhled předurčuje vestavěné skříně jako moderní doplněk domácností. Na vás je, abyste si zvolili materiál, pověřené osoby s vámi proberou nejlepší a nejefektivnější způsoby zakomponování a „uchycení“ vestavěné skříně do vašeho bytu nebo pokoje. Vestavěné skříně mohou navíc na sobě nést mnoho doplňků, jakými jsou například zrcadla, která vám opticky zvětší celý pokoj, nebo zdobné ornamenty přesně pasující k okolnímu nábytku.

Vestavěné skříně do každého pokoje

Můžete je umístit, kam se vám jen zlíbí. Vestavěné skříně prosvětlí vaši kuchyň, udělají pořádek v pracovně, nebo poskytnou útočiště hračkám v dětském pokoji. Možností je nepřeberné množství a na vás je, abyste si zvolili materiál, pověřené osoby s vámi proberou nejlepší a nejefektivnější způsoby zakomponování a „uchycení“ vestavěné skříně do vašeho bytu nebo pokoje. Navíc můžete na stěny nebo dveře vestavěné skříně namontovat, přilepit nebo jen uchytit různé módní doplňky moderních domovů, které pomohou opticky zvětšit byt nebo ho jen přizpůsobit vašim snům a představám

Máte zájem o kvalitní vestavěné skříně? Zkuste si je sami navrhnout a následně objednat na webu www.komandor.cz